skip to Main Content
Rychlá a snadná půjčka do 300 000 Kč

Půjčte si 10 000 až 300 000 Kč a získejte nejschvalovanější nebankovní ještě dnes.

  • 97 % schválených žádostí
  • Vyřízení už do 10 minut
  • Vše z pohodlí domova
  • Bez nahlížení do registru
  • Bez doložení příjmu

Výše půjčky
až 300 000 Kč

Splatnost půjčky
1 – 84 měsíců

Úrok od
0 %

Půjčka 150 000 ihned bez registru

Pracujete celý rok od nevidím do nevidím, a přesto se vám daří ušetřit jen pár tisíc měsíčně? Připadáte si už z toho neustálého kolotoče spočívajícího v odchodu do práce, mnohahodinového odvádění náročných pracovních výkonů, příchodu z práce a tvrdého spánku unavení a bez jakékoliv energie a chuti v tom pokračovat? To je asi nejvyšší čas k tomu, vyrazit si na dlouhou dovolenou do nějaké z exotických zemí. Pokud na takovouto dovolenou nemáte naspořeno, klidně si na ni půjčte, protože tato investice určitě prospěje vašemu zdraví a přidá na psychické pohodě.

TIP: Půjčku do 150 000 Kč můžete získat ihned ZDE!

Kde vám půjčí 150 000 Kč a nebudou se ptát na způsob využití peněz?

Pokud půjdete o úvěr na dovolenou žádat do banky, většinou vás rovnou odmítnou nebo budou požadovat potvrzení o dostatečných příjmech společně s údaji z registru dlužníků. Máte s některou z těchto věcí problém? Potom se budete muset obrátit na některou z etablovaných nebankovních společností, pro které nebude půjčka 150000 Kč na cokoliv problémem. Samozřejmě je nutné vždy pořádně zvážit, zda se vám konkrétní úvěr vyplatí a budete schopni jej splatit v plné výši.

Podmínky získání úvěru od nebankovní společnosti

U nebankovních společností půjčka 150 000 korun není tak těžko sehnatelná, jako v případě některých bank. Ať už máte záznam v registru dlužníků či nikoliv, nebankovní společnosti se většinou spoléhají jen na vlastní zkušenosti s vámi. Doposud jste si u konkrétní společnosti nic nepůjčovali nebo jste řádně spláceli? Pokud je tomu tak, máte na půl vyhráno. Druhou důležitou věcí u takto vysokého úvěru je alespoň nějaký stálý příjem, ze kterého po zaplacení nejnutnějších věcí zbývá i na úhradu splátek, které si lze nastavit na opravdu nízkou úroveň.

Půjčka až 150 000 Kč bez poplatku předem

Možná by vás mohlo zajímat, zda vás ona žádost bude něco stát. V předchozích letech tomu tak totiž u některých společností bylo a půjčka 150000 korun se ještě před obdržením peněz docela prodražila. Dnes už však vyžadování nějakých poplatků předem není běžné. Všechny náklady na uzavření úvěru se započítávají až do úroků.

Co budete potřebovat

  • Platný občanský průkaz
  • Druhý doklad totožnosti
  • Potvrzení o stálém příjmu
  • Trvalé bydliště v ČR

Další doporučené půjčky

Půjčka 10 000 Kč | SMS půjčka ihned každému

Back To Top